Om os

JUVEL EJENDOMME A/S

Juvel Ejendomme A/S blev stiftet i 2014. Vi udlejer boliger og erhvervslejemål i Midtjylland. Alle vores ejendomme er løbende renoveret og nyistandsat.

Vi opfører også nye, bæredygtige boliger i høj kvalitet med de bedste energimuligheder, så lejeren får det laveste forbrug. Altid med et langsigtet perspektiv, så vores lejere kan føle sig sikre i et trygt lejemål med en kendt og stabil udlejer.

Det er vigtigt for os, at vores ejendomme hele tiden tager sig godt ud, hvilket betyder attraktive lejemål. Vi er samtidig et pålideligt og seriøst familieejet udlejningsfirma, der har fokus på høj service og ordentlighed, og som sætter en ære i hver dag at give vores lejere den bedste oplevelse.

Derfor har vi også vores egen fuldtidsansatte vicevært. Det sikrer dig både en høj kvalitet af det fremtidige vedligehold af din bolig, og at du altid møder den samme person, når du tager fat på os.

SAMARBEJDSPARTNERE

Alle vores fordelingsregnskaber bliver administreret af Techem. Techem er et af de førende firmaer i verden indenfor systeminstallationer og fordeling af vand- samt energiomkostninger. Som lejer er du dermed sikret en en korrekt fordeling af forbruget. Læs mere på Techem.dk. 

I vores nye ejendomme kører forbruget direkte mellem lejer og værkerne.

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre spørgsmål omkring vores udlejning.