Vi støtter

Kirkernes Sociale Arbejde

KSA er et hjælpenetværk ud fra otte kirker og menigheder i Silkeborg. De tilbyder støtte og omsorg til mennesker, der kæmper med udfordringer i livet. De er Silkeborgs største frivillige samarbejde med 185 frivillige, som i deres fritid brænder for at bringe håb og støtte, hvor der er brug for det.

Læs mere
Find mere information om Kirkernes Sociale Arbejde på https://www.ksa-silkeborg.dk/

Ræs med hjertet

Juvel Ejendomme støtter Ræs med hjertet, som er en forening, der har til opgave at køre penge ind til velgørende formål. Der køres blandt andet på Padborg Park, hvor pengene går ubeskåret til Julemærkehjemmene. Vi er stolte af at kunne hjælpe børn til at komme ud af en hverdag med ensomhed, mobning, social isolation og for manges vedkommende overvægt.

Derudover deltager Ræs med hjertet og på CRAA (Classic Car Race) i Århus, hvor overskuddet går til Classic Race Århus' arbejde for børns trafiksikkerhed.

Læs mere
Find mere information om Ræs Med Hjertet på https://raesmedhjertet.dk/

Sportscar event

Sportscar Event er et velgørenhedsarrangement primært til fordel for Børnecancerfonden og med mindre donation til Tryghuset i Skejby samt børnehospice Lukashuset.

Siden starten i 2002 har Sportscar Event doneret mere end 18 millioner kroner primært til Børnecancerfonden og mindre donationer til TrygFondens Familiehus og børnehospice Lukashuset. Vores arrangementer har været medvirkende til at gøre opmærksom på donationsmodtagernes vigtige funktion og arbejde.

Læs mere
Find mere information om Sportscar Event på http://www.sportscarevent.dk/